At være sammen med ham

Kom og se – Jesus inviterer dig indenfor

Jesus er interesseret i at dele liv med dig.

Da han begyndte sin tjeneste annoncerede Johannes Døberen overfor et par af sine disciple: “Se, dér er Guds lam” (Joh 1,36). De fulgte efter, for de ville vide mere. Jesus så dem, og spurgte: “Hvad vil I?” og de svarede: “Rabbi, hvor bor du?” (vers 38).

“Kom og se!” sagde Jesus til dem – og de “blev hos ham den dag” (vers 39).

Hjemme hos Jesus. God tid til samtale – hjemme hos Jesus – ved hans bord, hans mad måske, i hans omgivelser. Sådan begyndte relationen.

Allerede dagen efter havde Jesus dem med til et bryllup i Kana. Jesu familie var med, og disciplene mødte dem. Og efter brylluppet var disciplene og familien sammen nogle dage i Kapernaum (Joh 2,1-2.12).

Så livet med Jesus handlede ikke bare om det, Jesus sagde – men om at lære ham at kende. Hans hjem, hans egn, hans familie.

Kom og se – lær mig at kende med hud og hår! Det er Jesus’ invitation til os… Jesu liv rummer også alt det ‘almindelige’ – hverdage, familie, fester – og han bryder sig også om den del af vores liv. Han vil gerne være sammen med dig om alt det, dit liv indeholder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *