At være sammen med ham

Skjult og alligevel så tydelig

Gud er jo skjult… ja, Bibelen fortæller, at hans herlighed er så enorm, at vi nu i vores syndige tilstand slet ikke kan tåle at se ham.

Men alligevel er han så tydelig…

“Herre, jeg har hørt dit ry,
Herre, jeg har set din gerning.
Lad den ske igen, før årene går.”

(Hab 3,1)

Ja, jeg har i den grad hørt om ham! Bibelens mange personer, hvor forunderlige møder med Gud er beskrevet. Min mor har delt oplevelser fra sin barndom og sit liv med mig. Jeg har læst bøger om menneskers fantastiske oplevelser med Gud.

Og lad mig knytte en kommentar til det sidste – det var spændende, men det vækkede også min længsel så stærkt, at jeg pludselig mærkede en vis tomhed ved de andres historier – jeg havde brug for mine egne! Gud og mig!

Og med fryd kan jeg sige: Herre, jeg har set din gerning! Også i mit liv er han så nær – så tydelig, selvom han er skjult… Jeg kan ikke få nok af ham, og den sidste sætning i verset er også min: Herre, åbenbar dig igen og igen og igen – i mit liv, hver eneste dag, så længe jeg er her!

Til dig vil jeg sige det samme – stop ikke ved rygtet om Gud, ved alle de andres historier… Bed Gud om at åbne dine øjne, så du må se hans gerning i dit liv! Han gør det allerede… og han elsker at blive mere tydelig…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *