At være elsket

Spis – så du har energi til at løbe

Var du med i går, da vi læste om, at Gud sætter os i stand til at løbe “uden at blive trætte, de vandrer uden at udmattes” (Es 40,31)?

Jeg er megasulten lige nu… og Gud formede lige en åndelig visdom i mit sind fra min fysiske tilstand… altså, jeg er bestemt ikke klar til ret meget fysisk udfoldelse lige nu… for jeg er så sulten… jeg må ha’ mad, jeg må ha’ energi… og først da vil jeg ha’ energi til at foretage mig noget…

Der står i verset: “Men de, der håber på Herren, får nye kræfter” – og mit håb til Herren – ja, det eksisterer i virkeligheden kun, hvis jeg beskæftiger mig med ham. Hvis jeg spiser – åndeligt set.

Det er, når jeg tager min bibel og under bøn læser bogstaver og ord, som bliver levende indeni mig under Helligåndens påvirkning – at tilliden til Gud dannes inden i mig. Jeg læser, og jeg ved, at det forunderlige, som Gud gjorde for dem, det vil han også gøre for mig. At det fantastiske løfte, det er mit – og jeg kan stole på ham, som gav det. At den stærke og evige kærlighed, som jeg ser i beretninger og liv, er den, han elsker mig med.

Efter sådan en stund med Gud, så har jeg nye kræfter! Så er mit håb til Herren stærkt. Mine bekymringer er kastet på ham. Ja, og først da er jeg klar til at løbe videre i livet… uden at trættes og udmattes over alt det, som kan skygge…

Så det vil jeg bare give videre – spis! rigeligt!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *