At være elsket

Guds velsignelser – det stopper ikke!

Mit hjerte jublede over Guds trofasthed! Han havde i sandhed velsignet de sidste dage. Jeg var så fyldt af taknemmelighed, sangen “Stor er din trofasthed” kørte i mit sind. Det var, som om glæden var så stor, at der slet ikke var plads til den indeni mig…

Gud er god!

Og da jeg stoppede ved tanken om hans godhed… så tænkte jeg: Og det stopper ikke! Hans velsignelser i dag er bare et løfte om endnu flere velsignelser i morgen!

Vildt… hvordan kan jeg overhovedet rumme så mange velsignelser… Ja, det er et lidt absurd spørgsmål… og så alligevel ikke, for det knytter sig til “ham, som formår med sin kraft, der virker i os, at gøre langt ud over alt, hvad vi beder om eller forstår” (Ef 3,20).

Ja, det overgår mig så meget… Og jeg kan bare fryde mig så meget… over HAM!

Og “Jesus Kristus er den samme i går og i dag og til evig tid” (Hebr 13,8).

Og så frydede jeg mig over det her vers fra Ord 4,18: “Retfærdiges sti er som lysskæret, der bliver lysere, til dagen er på sit højeste.” … Til flere og flere velsignelser! Til mere og mere af HAM!

Det er godt! Kun godt! Og nu er det nu, at du ikke må tage fejl – i denne verden betyder det ikke, at vi ikke møder det svære… men det betyder, at Guds tilstedeværelse i vores liv altid er god for os! At livet bliver SÅ meget bedre! At der sker noget, der er langt ud over, hvad vi forstår – at Gud giver os mere nåde – mere af sig selv – flere velsignelser – uanset hvad vi står i!

Og det stopper aldrig! Guds rige velsignelser er for dig – hver dag! Uanset alt andet…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *