At modtage

Medarbejdere på hinandens glæde

Vildt skønt! Der tikkede en sms ind på min telefon fra en god ven. Han skriver til mig, at han tænker os som medarbejdere på hinandens glæde! Og så henviser han til dette vers:

“Du lærer mig livets vej,
du mætter mig med glæde for dit ansigt,
du har altid herlige ting i din højre hånd.”

(Sl 16,11)

Gud giver os så megen glæde! Ja, et niveau over alt andet: “Sådan har jeg talt til jer, for at min glæde kan være i jer og jeres glæde blive fuldkommen. Dette er mit bud, at I skal elske hinanden, som jeg har elsket jer” (Joh 15,11-12). Fuldkommen glæde… det er ellers ikke så lidt! Mættet med glæde – i det øjeblik mangler jeg intet.

Og hvad er skønnere end at dele vores enorme glæde med andre! Hvad er mere frydefuldt end at opleve, at andre bliver glade. Hvilken dyb glæde er det ikke, når vi deler glæden fra Gud sammen.

Åh… jeg er så glad… TAK!

Måske kan du og jeg også sende en sms til en i dag, som kan sprede glæde…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *