At være sammen med ham

Den største hemmelighed er: Kristus

At kalde Kristus for en hemmelighed kan både synes gådefuldt og fjernt… måske nærmest lidt underligt, fordi historien om Kristus fortælles på så mange måder…

Men der sker noget indeni mig, når jeg læser: “Jeg håber at I finder ud af hvor berigende det er at blive fulde af indsigt, og kommer til at forstå at Guds hemmelighed er Kristus” (Kol 2,2) – for jeg ved, det er sandt! Og jeg mærker en jubel fylde mig indefra…

“Guds hemmelighed er Kristus!”

Ja, for det med Gud handler ikke først og fremmest om ord i en bog… Det handler om en person – Jesus – Gud, som blev menneske, for at elske os helt tæt på, så vi virkelig kunne mærke, hvordan han er!

Og jeg har lyst til at råbe min egen erfaring ud til hele verden: Jesus er svaret på alt! – det er den hemmelighed, som Gud har åbnet i mit hjerte.

Det omfatter uendelig mange oplevelser sammen med Jesus: Fred ind i min ufred, lys ind i mit mørke, svar på noget jeg ikke forstod, styrke til at gå videre, kobling med mennesker på min vej, bønnesvar, ord fra Bibelen som nærer mit hjerte, bekymringer han løfter af mine skuldre, muligheder for at bidrage på job og i kirke…

… og der, hvor jeg så stopper op i det hele, uden at magte, uden at forstå, uden fred… ja, og uden at føle at Jesus overhovedet ville kunne hjælpe mig… så går jeg alligevel til ham – ja, for hvor skulle jeg ellers gå hen… Og så mærker jeg endnu engang: Jesus er her! Han er mit svar! Glæde, fred, livslyst…

Lyder det mon gådefuldt og fjernt… Måske… for det overgår, hvad ord kan beskrive – Jesus må opleves! Men den oplevelse er også for dig! Dag for dag, år for år – så vil den vokse og blive stærkere og stærkere… Det er det allervidunderligste liv at leve. Sammen med ham! Svaret på alt!

(Bibeltekst fra Den Nye Aftale, Det Nye Testamente på nudansk, Bibelselskabets Forlag)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *