At være sammen med ham

Selv når du ikke tror – Gud er hos dig

Måske er det her faktisk et ret vildt budskab:
“Gud ville vise hvilken guddommelig rigdom hemmeligheden rummer for jer der ikke er jøder*: nemlig at Kristus allerede er hos jer og giver jer håb om en himmelsk fremtid” (Kol 1,27).

* at være ikke jøde – i andre oversættelser kaldt hedninger – det dækker over dem, der ikke kendte Gud og ikke var troende. Nogen tænkte endda, at de ikke var udvalgt til at kende Gud…

Altså – du, der ikke tror: Kristus, Jesus, Gud – han er lige her – også tæt på dig. Han elsker dig uendelig højt – og hans største ønske for dig – ja, og for ham og dig sammen – er, at I får evigheden sammen.

Dit liv behøver ikke at stoppe med døden – der en himmelsk fremtid for dig!

Og lige nu – så behøver du ikke at leve dit liv i dødens skygge – livets Gud vil gerne være sammen med dig – og give dig liv i livet. Glæde.

“Gud ville vise,” læste vi… om Gud, der ikke forandrer sig – så Gud vil vise! Han vil vise dig, hvem han selv er…

… ja, og det er historien for alle os, der tror. Ingen kan overtage troen for en anden… ingen kan selv finde Gud… Alle er vi fundet, alle er vi favnet – fordi han åbenbarede sig for os. Som en guddommelig hemmelighed, der blev foldet ud i vores hjerter.

Så – om du ikke tror – kan dette være din begyndelse med ham: Lyt! Lyt til ordene lige nu – og beslut dig af hjertet for, at du vil høre mere om ham… Han er lige her! Og han vil åbenbare sig endnu mere for dig!

(Bibeltekst fra Den Nye Aftale, Det Nye Testamente på nudansk, Bibelselskabets Forlag)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *