At være sammen med ham

Letheden under hans velsignelse

Næh, næh, næh, Gud har ikke givet mig evner til alt – så det er på ingen måde alt, der bare er let. Gud har heller ikke bare fritaget mig for ansvar for noget, som jeg synes er svært… Men når det er sagt, så vil jeg altså fortælle noget…

Lige nu har det været så let at skrive herinde… Det er strømmet ud… Og jeg vågnede ellers lidt tung og træt – ja, alt for tidligt og så lå jeg og bøvlede lidt… Men så var Gud og jeg sammen. Virkelig sammen. Fuldstændig connected. Alt bøvlet er for længst sluppet. Og ja, fyldt af ham – så er det, at det strømmer ud…

Og jeg stopper op og tænker på letheden, når jeg er under hans velsignelse…

Og ja, den har jeg også opdaget i forhold til arbejdsopgaver. Efter en god morgenstund med ham… og jeg går i gang med dagens opgaver… og det glider bare… Og jeg føler mig taknemmelig sammen med ham og under hans velsignelse.

Selv det svære bliver nemmere… Og jeg bliver fra tid til anden connected med nogen, som kan hjælpe mig…

Det er helt enkelt en slags hverdagsoplevelse af ordene: “Men søg først Guds rige og hans retfærdighed, så skal alt det andet gives jer i tilgift” (Matt 6,33). Tingene bliver bare nemmere… nemmere at være i… nemmere at løse… sammen med ham og under hans rige velsignelser!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *