At være sammen med ham

Vær fyldt af Helligånden – og bed så!

Jeg tænker lige, at det er bøn, som virkelig gør forskel – når vi er fyldt af Helligånden, altså:

“I skal altid være fyldt af Helligånden når I beder for andre og for jer selv. I skal koncentrere jer og blive ved med at bede for alle dem der tror på Kristus. I skal også bede for mig så de rigtige ord kommer til mig, og jeg får mod til at stå frem og forklare den hemmelighed der er gemt i budskabet om Kristus. Det er jo min opgave som repræsentant for Kristus, også her i fængslet. Bed om at jeg må blive ved med at arbejde åbent for budskabet som jeg skal” (Ef 6,18-20).

Eller sagt på en anden måde: Connection med Jesus! Og jeg kender det… Det er oplevelsen af, at Gud inspirerer mig til det, jeg skal bede om.

Det første og vigtigste i alt, altid – er, at Jesus og jeg har kontakt. Og herefter at fornemme, hvad det er vigtigt, at jeg beder om i dag. Og som jeg har sagt før – Jesus inspirerer mig til at bede på en måde og om noget, som er langt større end mit… Og så gør han endda udover det!

Så vær ikke tilfreds med bønner, hvor dit hjerte ikke først er blevet forbundet med hans! Lad dig favne af HAM, fylde af HAM, inspirere af HAM – og bed så!

“Gud kan gøre uendelig meget mere med os end det vi beder om eller forstår fordi hans kraft virker i os” (Ef 3,20).

(Bibeltekst fra Den Nye Aftale, Det Nye Testamente på nudansk, Bibelselskabets Forlag)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *