At være elsket

Mød livet i dag fra det allerbedste afsæt

Så har jeg læst Efeserbrevet. Og det er dejligt, som Paulus skriver: “Og her til sidst: Lad Guds kraft og store magt styrke jer. Brug alt det Gud har givet jer, så I kan klare jer mod Djævelens udspekulerede angreb” (Ef 6,10).

Ja, i dag vil jeg lade Gud styrke mig med sin kraft og sin magt. Det er ikke med mine kræfter, at jeg skal møde livet i dag. Og det er ikke det, som jeg har magt til at påvirke, som vil gøre den største forskel.

Og der kommer et vers mere: “Jeg ønsker at Gud, vores far, og Jesus Kristus, vores herre, vil beskytte menigheden og give jer kærlighed og tro” (Ef 6,23). Jeg får kærligheden af Gud. Jeg får troen. Og han beskytter mig.

Så jeg står virkelig på det allerbedste i mit møde med livet denne dag! På det stærkeste – alt sammen fra Gud: Kraft – magt – beskyttelse – kærlighed – tro.

Ser du det? … Det er som om, der slet ikke mangler noget… Alt fra ham!

Og nu har jeg også fundet et billede… jeg søgte på “everything” – og så kom der bl.a. et med en regnbue. Jeg tænkte… ja, hvor passer det godt til at få alt fra Gud… I alt, er vi under hans nådes og kærligheds regnbue, løfternes regnbue... Du, Guds elskede! vær under hans regnbue i dag! Alt fra ham!

(Bibeltekst fra Den Nye Aftale, Det Nye Testamente på nudansk, Bibelselskabets Forlag)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *