At modtage

Du er her for at vælge

Ja, faktisk. I al fald er det vigtigste du kan gøre i dette liv at vælge Jesus. Sådan, rigtigt – at vælge ham ind i dit liv, hvor du bruger tid med ham og lærer ham at kende. Det gør al forskel.

Det begyndte med begyndelsen. Gud skabte ikke robotter – og i Edens have var der to særlige træer: “også livets træ midt i haven og træet til kundskab om godt og ondt” (1 Mos 2,9) – mennesket havde en mulighed for at vælge Gud til eller fra.

Når vi kommer til Bibelens sidste kapitel, kan vi læse om det ny Jerusalem, hvor der nu kun er ét særligt træ: “I midten, med gaden på den ene side og floden på den anden, står livets træ” (Åb 22,2). Til den tid har alle nemlig valgt.

Tiden imellem har der været generation efter generation – og det vigtigste formål for hver eneste er, om man vælger Gud. For dette liv er dybest set bare en lille parentes imod den evighed, der kommer. Som Paulus siger: “Jeg mener nemlig, at lidelserne i den tid, der nu er inde, er for intet at regne mod den herlighed, som skal åbenbares på os” (Rom 8,18).

Generation efter generation har valgt… og – vent ikke med at vælge! Vælg Gud nu. Som Josva siger: “Vælg i dag… Jeg og mit hus vil tjene Herren” (Jos 24,15).

På en måde forenkler det mine andre valg for i dag, når jeg ved, hvad det vigtigste er: At jeg tager imod Jesus i alt, hvad der ligger foran mig i dag!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *