At modtage

Kyllinger, Gud

Elier og jeg mødte hinanden i Uganda. Elier kom fra Filipinerne. Han var i Uganda sammen med sin kone og et barn. De arbejdede der. Ligesom min mand og jeg arbejdede der.

Elier havde høns. Men det gik ufattelig dårligt med dem. De fleste af kyllingerne i et kuld døde.

Elier var hverdagskristen. Intet var for småt for Herren. Da et nyt kuld kyllinger kom til verden, besluttede han sig for at give dem til Gud. Så måtte Gud tage sig af de små – kunne han redde dem, så var de hans.

Det var Elier selv, som fortalte mig historien. Han kiggede på mig og sagde: “I det kuld overlevede de alle sammen.”

Da de lidt større kyllinger blev solgt, så blev pengene givet til Gud.

“For alt skovens vildt er mit, dyrene på de tusinder af bjerge. Jeg kender alle fuglene i bjergene, markens dyr hører mig til.” (Sl 50,10-11)

En lille inspirerende historie… En historie som ligger i mit hjerte, som Gud kan minde mig om, når han vil tage principperne ind i mit liv… En historie, som viser mig noget om, hvor fantastisk Gud er!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *