At være sammen med ham

Den indtrængende forbøn

Faderen var hårdt ramt. Hans lille datter var ikke blot syg – men dødssyg. De havde godt set det. Dødens skygger hang ligesom allerede i væggene og gardinerne – om hans elskede datter.

Han var i nød. Han vidste det godt. Ingen læge kunne gøre mere. Medicinen, der kunne hjælpe hende, eksisterede ikke.

Men Jesus…? Han havde hørt de vildeste historier… Helbredelser… Til tider af alle de tilstedeværende… uanset hvad, de led af. Så Jairus gik til Jesus.

“Da han så Jesus, faldt han ned for hans fødder og bad ham indtrængende: ‘Min lille datter ligger for døden. Ville du blot komme og lægge hænderne på hende, så hun kan blive frelst og leve’ “ (Mark 5,22).

Det var forbøn. En indtrængende forbøn. Fra en mand i stor nød.

Når du mærker presset og umulighederne – fald ned for Jesus i din udmattelse og magtesløshed – bed til ham med lige det, der ligger så tungt som et vognlæs af sten på dit hjerte og din krop…

Jairus rejste sig op. Og – Jesus gik med ham. Men – så skete der… ligesom ingenting… Jo, med en masse andre… Det virkede som om, Jesus ikke havde travlt – og Jairus vidste, at det virkelig hastede! Måske så Jairus slet ikke miraklet, som skete lige for øjnene af ham med den blødende kvinde, der blev helbredt.

Rejs dig op fra din bøn. Jesus går med dig! Han hørte og hører din bøn – og han er på vej for at gøre noget. Indtil det “noget” sker i dit liv, som hele din længsel er hængslet omkring – så se på alt det andet, som Jesus gør… Se miraklet og overgiv dig i tro til ham, som har styr på den allerbedste timing for at røre deres liv, som du beder for!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *