At være elsket

Gud med dig – midt i det hele

En lille ting – som i det øjeblik blev en stor ting for mig. En enkelt sætning:

“I begyndelsen skabte Gud himlen og jorden” (1 Mos 1,1).

Og se – Gud er midt i sætningen – og jeg tænkte: Sådan er Gud midt i det hele.

Sætningen er den første i Bibelen, og den fortæller, hvordan alting begyndte. Og der er Gud, midt i det hele. I en begyndelse – hvor han skaber – og bagefter er der en himmel og jord, hvor han er.

Og sådan ind i dit og mit liv. Gud er her – midt i det hele. Midt i alt vores. Aldrig er vi uden Gud. Og også i vores liv skaber han. Vores liv begynder i virkeligheden først rigtigt – med ham… som en nær kærlighedsrelation, hvor man aldrig var hel, før man mødte sin elskede. Som et menneske uden liv, der først bliver levende, når det elskes og elsker.

Der står videre, at “Jorden var dengang tomhed og øde, der var mørke over urdybet, og Guds ånd svævede over vandene.” Gud er. Selv der hvor dit liv synes mest tomt og øde – så er Gud der – midt i det hele – han elsker dig og vil dig! Og giver du ham lov, så skaber han det i dit liv, som ikke var…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *