At være sammen med ham

God morgen med ham

“Hver morgen vækker ham mit øre, og jeg hører som en discipel” (Es 50,4).

Kære Jesus, jeg mærker min længsel efter dig… Den har været her, lige siden jeg vågnede… Jeg glæder mig til at høre, hvad du har at sige til mig…

Jeg nyder at mærke, at du er nær… At vi begynder denne dag sammen…

Jeg fornemmer, at du kalder mig til stilhed… Bare at være sammen med dig… Lytte… Læse min Bibel… Uden at jage til det næste…

Det kan faktisk godt være lidt udfordrende for mig, Jesus… Der er så mange ting, jeg gerne vil… Ja, gode ting, altså! Alt muligt, hvor jeg gør noget for og sammen med dig… Opgaver, hvor jeg passer mit hjem, mit job, mig selv…

Ja – GØR! … Jeg hører dig hviske: Vær nu stille sammen med mig, Line… du skal nok nå det hele… og jeg vil velsigne dig i det hele… Men jeg længes også efter at være sammen med dig… Bare os to… Jeg vil så gerne åbenbare mig for dig… så du kender mig bedre… så jeg kan fortælle dig, hvor meget du betyder for mig… så jeg kan vise dig mine tanker og planer…

Jesus! Jeg vil kende dig! Jeg vil være i stilheden med dig! Tag mit jag og min hast… Hjælp mig til at stoppe op og være… sammen med dig!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *