At være elsket

Du er værdifuld

Vi bad sammen. I sin bøn takkede hun for mig, og bagefter fortalte hun mig, at jeg var værdifuld for hende.

Den dag var hun Guds forlængede arm ind i mit liv. Ja, det gjorde godt at stoppe op ved bevidstheden om, at jeg var værdifuld. Det varmede mit hjerte, at jeg var værdifuld for hende… og varmen spredte sig til en taknemmelighed til Gud. At jeg betyder noget for ham! At han har givet mig mennesker i mit liv, som jeg betyder noget for.

Du er værdifuld! Jeg ved, at du er utrolig værdifuld for Gud!

Gud, som siger: “Se, i mine hænder har jeg tegnet dig, dine mure har jeg altid for øje” (Es 49,16). Hans hænder – varme, kærtegnende, favnende, skabende, helende. Hans hænder gør altid godt. Og du er i hans hænder! Lige nu. Han tegner din vej foran dig… Han har vidunderlige tanker og planer for dit liv – som hans hænder kan få til!

“Min troskab mod dig rokkes ikke, og min fredspagt vakler ikke, siger Herren, der viser dig barmhjertighed” (Es 54,10). Ja, han ved godt, at du har svigtet ham… men det rører ikke ved hans kærlighed til dig! Se på ham – og hvad han gør for dig!

“Frygt ikke, for jeg er med dig, fortvivl ikke, for jeg er din Gud. Jeg styrker dig og hjælper dig, min sejrrige hånd holder dig fast” (Es 41,10). Selvom du føler, at alt skrider væk under dig – så vid, at det gør det ikke! For Gud holder dig fast! Og sejren er i hans hånd – ikke i din kraft. Han vil styrke dig i hvad som helst, der ligger foran dig i dag. Han vil hjælpe dig med alt det, du står i. Hold dine øjne fæstet på ham… så bliver han større og din frygt mindre…

“Du er dyrebar i mine øjne, højt agtet, og jeg elsker dig” (Es 43,4). Du er! Læs de ord igen og igen indtil de har mættet alt i dig! Elsket af ham! Dyrebar! Højt agtet! Du er så værdifuld!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *