At være elsket

Han er med dig…

Foran et nyt år! Du ser ind i en fremtid, som er ukendt… Hvad vil der ske? Hvilke udfordringer? Hvilke glæder? Hvilke sorger?

Den virkelighed, du vil opleve, vil være med Guds kærlige omsorg omkring det hele. Han ved allerede, hvad der vil ske – og han går foran dig. Han er med dig i hver eneste udfordring og vil give dig sin styrke. Han vil lade dig mærke sin kærlighed, og at du ikke er alene om at løfte byrderne. Han vil give dig glæder, som går dybere, end du havde drømt om. Sorgerne kan også føles større, end du troede, du kunne overleve… men fordi han er med dig, kommer du også igennem dem.

Hans kærlige hjerte banker for dig. Hans kærlige hjerte er rammen for din fremtid. Alt hvad der rører dit liv, rører ham. Han holder dig i favnen ind til sit hjerte, så du kan høre det banke.

Han, som har sagt: “Og se, jeg er med [dig] alle dage indtil verdens ende.” Han er med dig i 2018! Hver dag – du Guds elskede! Glæd dig til det nye år – han er ved din side!

2 kommentarer

  • Christian Prag

    Meget opmuntrende læsning. Det er paradoksalt men sandt, at det eneste vi faktisk vinder, er det vi giver over til Ham. For ligesom et frø ikke kan spire uden at dø først, så bliver vi også nødt til at dø for at blive levende.
    Tak for dette.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *