At være elsket

Mishandlede hænder – fordi han elskede

Jeg knælede ned ved min røde sofa. Jeg lagde mine åbne hænder frem for Herren.

Herre, her er mine hænder… Brug dem, som de er… Fyld dem med dine velsignelser… Giv dem altid godt at give videre til andre. Lad mine hænder gøre godt, være til velsignelse. Tag dem, de er dine.

Pludselig så jeg Herrens hænder for mig. Jesu hænder. Jesus kom til denne verden og lod sine hænder maltraktere, mishandle – de blev gennemboret der på korset. Af kærlighed. Fordi Jesus elskede mig. Hans hænder gik igennem smerte… på vej til en grufuld død…

“Men han blev gennemboret for vore overtrædelser” (Es 53,5).

Åh, min Jesus… hvad er min smerte i denne verden ved siden af din… Og du kom frivilligt… ja, du kunne ikke lade være… du kom, fordi du elsker mig! Elsker os! Jeg glæder mig inderligt, til du kommer…

“Se, han kommer med skyerne,
og hvert øje skal se ham,
også de, som har gennemboret ham.”

(Åb 1,7)

Jeg skal se hans kærlige hænder! Jeg vil holde dem i mine. Jeg vil kærtegne dem der, hvor smerten var størst. Jeg vil græde af glæde, fordi han elsker mig så meget. Jeg vil se ham lige i øjnede: Tak, Jesus, tak for en så ufattelig stor kærlighed… Tak for dine hænder om mig – igennem hele mit liv… Tak fordi du kærtegnede alle mine sår med din helende berøring… Tak fordi du elsker mig! Jesus, jeg elsker også dig!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *