At være elsket

En invitation til at få, hvad du har brug for

Ja, men det var jo det, der skete. Bartimæus var blind. Han kunne ikke selv gå til Jesus. Men da han havde hørt om Jesus, var længslen opstået i hans hjerte efter at møde ham, ja, efter at få del i helbredelsen, som Jesus kunne give ham.

Og nu kom Jesus! Lige forbi stedet, hvor Bartimæus sad. Chancen for nærkontakt med Jesus måtte ikke forpasses. Bartimæus råbte: “Davids søn, forbarm dig over mig” (Mark 10,47).

Det gjorde Jesus. De to mødtes. Og så er det, at Jesus spørger Bartimæus: “Hvad vil du have, at jeg skal gøre for dig?” (vers 51).

Det var jo indlysende, hvad Bartimæus havde brug for. Men Jesus inviterede ham altså til at fortælle Jesus om sit behov og sit ønske.

Sådan så jeg beretningen i dag. I mit hjerte hørte jeg stemmen: Line, hvad vil du, at jeg skal gøre for dig? Og mit hjerte frydede sig – Jesus vil møde mit behov! Han vil, altid!

Er der ting, som du kan tænke, er for små for Jesus? Er der store ting, som du tænker, blot er en del af denne verdens elendighed, så det må du leve med? Er du i tvivl, om Jesus kan eller vil tage sig af det, som du oplever som dit største behov?

Hvad vil du, at jeg skal gøre for dig?

Næh, alle samtaler er nok ikke ens… Ligesom alle bønnesvar ikke er ens… Men en ting er sikkert: Jesus ønsker, at du kommer til ham med dine største behov, de mindste behov, alle behov, alt hvad der rører sig i dit liv! Alt! For han elsker dig inderligt. Han ved allerede, hvordan du har det… og han længes efter at røre dig!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *