At modtage

Djævel, ti stille og forsvind!

Kender du ikke det, at der er situationer, hvor der sker noget, hvor man kan mærke: Det her, det er Gud ikke i?

Og nu læste jeg lige beretningen, hvor Jesus sætter en mand fri fra en dæmon: “Jesus skældte dæmonen ud og sagde: ‘Ti stille og forsvind ud af manden!’ “ (Luk 4,35). Dæmonen havde lige talt gennem manden.

Jeg tænkte over, at det her vil jeg tage med mig. Når jeg oplever djævelens stemme i mennesker, så vil jeg bede Gud om at få ham til at tie stille og forsvinde. Når jeg oplever vrede og grimme ord, stolte holdninger og arrogance, spændte stemninger, sårende adfærd, uretfærdighed og selvhævdelse, nedsættende bemærkninger og kulde… så vil jeg høre kaldet til at bede:

Åh, min far, dette kan ikke komme fra dig… vil du tilgive og sætte fri… vil du stoppe djævelens indflydelse… få ham til at tie og forsvinde… du er større end ham, Gud, kom og fyld dette sted med din Ånd… vi har brug for din tilstedeværelse og kraft… Tak! kære Gud – du er den, som besejrer djævelen – hver gang!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *