At være sammen med ham

Jeg vil have Jesu ord – hver dag!

Måske var du med i går, da vi kiggede på Jesu besøg i synagogen i Nazaret… Jesus talte Guds ord til dem. Virkelig, Guds levende ord, det ord som gør forskel – det er ikke bare ord…

De mærkede det. De blev rørt af det, som er større: “Alle var imponerede over ham, men de undrede sig over hans ord som var fulde af håb og trøst” (Luk 4,22). Herligt! Ja, vidunderligt herligt – i mit liv – men desværre ikke i deres. De var optagede af, at Jesus jo bare var Josefs søn… så på det grundlag afviste de Gud…

Men lad det være… nu vil jeg nemlig juble sammen med dig over, at her møder vi Guds søn! Vidunderlige Jesus – og hans ord er fulde af håb og trøst! Jeg har taget imod ham i mit hjerte… lige nu hvor jeg skriver, så tager jeg imod ham i mit hjerte… og ja, da jeg i går aftes læste disse vers, så tog jeg imod ham i mit hjerte og vidste, at det ville jeg dele med dig her til morgen…

Hans ord er fulde af håb og trøst!

… og – sådan er det! Når jeg mødes med ham igennem hans ord, så fyldes jeg altid! Ja, af håb og trøst – af glæde og jubel – af mod på livet… Ja, alt hvad mit hjerte længes efter.

Og hvad er så forskellen på dem og på mig, at de ikke fik, men jeg får? De kom med fordomme, jeg kommer for at få i tro på, at han vil gi’ mig! Så enkelt er det. Virkelig! Kom til Jesus for at få… ja, råb det ud til ham, om nødvendigt… Og tag så hans ord, Bibelen, og læs – uanset hvad du føler, uanset alle de umuligheder som måtte tårne sig op inde i dig – sig det ærligt til Jesus: Jesus, jeg længes efter dig, jeg kan overhovedet ikke se, hvordan det skal lykkes, du må gøre det… Og så gør han det! Jeg ved det! Jeg har prøvet det mange gange! Jesus connecter med mig… jeg mærker hans hænder om mit liv… og så kan jeg slippe resten – det jeg får svar på og det, jeg ikke får svar på – for han har fyldt mig med håb og trøst. Ja, med sig selv!

Derfor vil jeg have hans ord hver dag… for jeg kan ikke undvære ham!

(Bibelteksten er fra Den Nye Aftale, Det Nye Testamente på nudansk, Bibelselskabets Forlag)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *