At være elsket

Gud gør alt for at frelse dig

Hvordan ved jeg det? Jo, for Gud er jo den samme… og jeg har en historie foran mig, hvor Gud handlede aktivt for at få en mand og hans familie frelst – så – jeg ved, at det er Guds måde at være på.

Historien handler om den meget onde by: Sodoma. Gud havde besluttet, at tidspunktet for dommen over denne by var kommet. Den skulle udryddes.

Men – Gud involverede lige Abraham, så Abraham kunne gå i forbøn for de troende. Ja, og for dem, som Abraham brændte for skulle tro – for Lot og hans familie.

Og så sendte Gud to engle til Sodoma for at redde Lot og hans familie. Det var ret træg omgang. Lots familie var ikke imponerede. De så absolut ingen problemer. Tværtimod troede de, det hele var en dårlig vits. Så Lot var næsten alene – på sin meget tøvende måde – i at følge englene…

Men Gud gav en hånd for at få ham ud. Gennem englene. Da Lot blev ved med at tøve, så “tog mændene ham og hans kone og hans to døtre ved hånden og førte dem uden for byen og satte dem dér, fordi Herren ville skåne dem” (1 Mos 19,16).

Det er Guds indstilling overfor dig og overfor dem, du har kær: Han ønsker at skåne! Han ønsker at frelse! Og vi ved fra andre steder i Bibelen, at det er fordi han elsker dig og dine uendelig højt! … Men han tvinger ikke…

Men – han gør alt! Han beder nogle om at gå i forbøn. Han sender sine engle. Og han griber dig med hånden og flytter dig et andet sted hen…

Åh, Gud… vi vil frelses! Tak fordi du gør alt for at nå os og dem, vi holder af! Hold du os altid fast med din stærke hånd! Tak! Jesus. Tak.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *