At være elsket

Overgivet til at være elsket

Sådan – Overgivet til at være elsket – skrev jeg i gårsdagens stykke. Men hvad betyder det?

Det betyder, at jeg lytter mere til hans stemme end til min egen. Hans stemme fortæller mig, at jeg er elsket – nogle gange siger min stemme, at der ikke er særlig meget at komme efter hos mig. Hans stemme fortæller mig, at jeg er tilgivet – nogle gange råber min stemme mig mine fejl i sylten.

Men når jeg lytter til hans stemme, så ved jeg, at jeg er elsket. Uendelig værdifuld. At det er legitimt, at jeg har drømme og ønsker. At jeg kan bruges i hans tjeneste. At det vigtigste i mit liv altid vil være ham. … Og han elsker mig! Det er så fantastisk.

“I må fødes på ny” (Joh 3,7). Ja, Jesus! Uanset hvad det betyder! Jeg vil, at du føder mig!
“For således elskede Gud verden” (vers 16). Ja! Og jeg hører din Ånd i mit hjerte, at du elsker mig!

Overgivet til at være elsket… Det betyder ganske enkelt, at jeg læner mig ind til ham, der elsker mig så højt… Hver gang bekymring eller uro, usikkerhed eller bare den lykkelige situation, at jeg har for mange ting, jeg vil på en gang – så læner jeg mig ind til ham… Jesus, dette er dit!

Og så fortsætter min dag. I tillid til ham, der elsker mig. Og til at han med Åndens stille stemme leder mig…

Det gør han!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *