At være elsket

Kærlighed i de små ting

Ja, at Gud har kærlighed til mig i de små ting, gør ham så stor!

For hvor har jeg brug for, at han er der i det helt almindelige, hverdagsagtige…

En dag følte jeg mig favnet af Guds omsorg, da jeg læste disse vers: “For jeg giver den udmattede at drikke og den hensygnende at spise. Hermed vågnede jeg og så mig om. Og min søvn havde været mig til glæde” (Jer 31,25-26).

Her møder jeg virkelig Gud i min træthed – uanset om det er mentalt “jeg orker ikke” – eller om jeg fysisk næsten ikke kan holde øjnene åbne. Gud er der for mig. Han giver mig mad og drikke, som jeg får energi af, ja, jeg næres af det. Og han giver mig en hvile, som jeg føler mig forfrisket af.

Det kan næsten lyde for enkelt… men når jeg står i en ædende træthed… så sker der noget, når jeg ser på Jesus. Det kan være igennem forskellige erkendelser: Når du er i det, så kan jeg også være i det. … Ja, du forventer jo ikke mere af mig, end jeg kan … Jeg takker dig, at du giver mig kræfter nok til i morgen – selv efter denne dårlige nats søvn … Du har lovet, at du vil give mig styrke igen… også denne dag.

Og jeg lægger mit liv frem for ham – min skaber og ham, som har al kundskab og visdom: Gud, hjælp mig at prioritere i dag… inden for de ressourcer, jeg har… Gud, hjælp mig til at finde ud af, hvad jeg skal spise, for at min krop virker bedst muligt… Gud, hjælp mig at slippe alle mine tanke-aktiviteter, nu, når jeg skal sove…

Gud er her! I disse ting – som er så betydningsfulde for at kunne fungere… Og jeg mærker, at han elsker mig!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *