At være sammen med ham

Han vil møde dig – lige nu!

Jeg hæftede mig ved tre sætninger i det, Jesus sagde (Mark 14,27-28):
– “I vil alle sammen svigte mig”
– “Men når jeg er stået op fra de døde, vil jeg gå i forvejen til Galilæa”
– “Der vil I møde mig”

Og Guds Ånd sagde til mig hjerte: Ja, du svigter også… Men jeg har gjort alt, det der skal til… Og jeg vil gå i forvejen, og jeg vil møde dig!

Han er her. Han gik i forvejen. Han vil møde mig!

Mine svigt betyder ikke, at han slipper mig. Om det synes aldrig så mørkt… ja, så vidste han også dette på forhånd – og så gjorde og gør han det, der skal til, for at sætte mig fri… Og så går han i forvejen og møder mig!

Det er så stort. Så trygt. Så håbefuldt. Ja, alt, hvad jeg har brug for – og uden hvilket jeg ingenting var… så ville jeg bare stå i mine ulykkelige svigt og uigennemtrængelige håbløshed… Men sådan er det ikke! For han er! Og han er klar til at møde mig.

… og dig… lige nu!

(Bibelteksten er fra Den Nye Aftale, Det Nye Testamente på nudansk, Bibelselskabets Forlag)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *