At være elsket

Genklang i mit hjerte

Mine dage er fulde af så mange oplevelser sammen med dig, Jesus. Jeg bliver glad – bare fordi du er med…

For tiden nyder jeg rigtig meget alt det, du har skabt! Rovfuglene. Åh, så var der pludselig tre musvåger, som cirklede deroppe – og jeg kunne bare se deres smukke tegninger. Modtag mit frydefulde hvin, kære Jesus! Jeg er vild med det, du har lavet! Og jeg er vild med dig – for du har skabt så meget, så smukt, fordi du elsker mig, for at fryde mig! Tusind tak!

Og for leden så jeg for første gang – i al fald på en bevidst måde – de toppede skalleslugere. Åh, hvor er de sjove. Det ser virkelig morsomt ud, når de ligesom springer op for at dykke ned. En han og en hun var der – og de fik begge fisk. De er fascinerende smukke. Tak, Jesus.

På min telefon har jeg et billede af en tårnfalk, som vi så. Jeg elsker den. Den har den fineste hvide pels ligesom med sorte hjerter i pelsen… Ja, jeg ved godt, at det hedder fjerdragt – men den er så pjusket og let – og det ligner den smukkeste pels. Sådan en vil jeg enormt gerne holde i himlen en dag…

I min andagt… jeg bad dig om noget… og du fylder mig fra Salme 92 – disse vers er som lige ud af mit hjerte:

“Du har glædet mig ved din gerning, Herre,
jeg jubler over dine hænders værk.
Hvor er dine gerninger vældige, Herre,
og dine tanker uransagelige!”

(Vers 5-6)

Jesus, Jesus, Jesus – modtag min jubel! Jeg har ikke ord for det! Men hele min krop mærker det: Jeg elsker dig! Jeg glædes så meget over dine gerninger! Tak, søde Jesus!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *