At være sammen med ham

Lidelse – en del af pakken

Nej, det går bare ikke an at sige, at dette liv er nemt, uden problemer – heller ikke selvom du tjener og følger Gud.

Ja, lidelse er en del af pakken. Og Peter siger: “Når I må lide her… ” ikke Hvis I må lige her… (1 Pet 5,10).

Næh, for han har lige sagt, at “jeres modstander, Djævelen går omkring som en brølende løve og leder efter nogen at sluge” (vers 8). Og ja, man kan nærmest sige, at Djævelen er en del af pakken i denne verden… vi kommer bare ikke uden om, at han er her… og at han er – ja, en djævel!

Men, vi møder ham med Guds løfter i ryggen! Først siger Peter: “Stå ham imod, faste i troen, I ved jo, at de samme lidelser rammer jeres brødre her i verden “ (vers 9). Faste i troen – det er Jesus, det handler om! Hans styrke og kraft, som Peter videre siger:

“Og når I må lide her en kort tid, vil al nådes Gud, som har kaldet jer til sin evige herlighed ved Kristus Jesus, selv udruste, støtte, styrke, grundfæste jer. Magten er hans i al evighed!” (Vers 10-11).

Ja, Gud gør det i sin nåde – ikke noget, du fortjener eller skal magte eller kunne. Og han gør alt, hvad der er brug for – og i øvrigt har han al magt!

Så – se op! Jesus er der – for dig! Selvom lidelse er en del af pakken… så er Jesus ‘den helt store pakke’ – som overgår alt andet i dit liv.

“Amen” – sådan slutter verset. Ja, Amen – det står fast! Om alt andet svigter – Gud svigter ikke! Og sammen med ham – så står du igennem alt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *