At være sammen med ham

Intet uden ham, med ham følger alt

Vil du vide det? Vil du vide, hvordan tingene virkelig hænger sammen? Vil du kende den store sandhed om ham og om dig? Den kommer her:

“Skilt fra mig kan I slet intet gøre” (Joh 15,5).

“Alt formår jeg i ham, der giver mig kraft” (Fil 4,13).

Disse to vers tilsammen fortæller den helt store historie:

Uden ham – så kan du ikke gøre noget som helst, som virkelig betyder noget. Åh, åh – er den svær at sluge? Vil du gerne være bare lidt “god” selv? Set i et evighedsperspektiv, så er det sådan… Åh ja, du kan godt gøre noget, som har betydning i denne verden… Men det forsvinder med denne verden… det forsvinder når dine kræfter ebber ud… det bærer dig ikke igennem på de mørke dage, når sorgen rammer…

Til gengæld – så formår du alt i ham! Alt! Ja, alt! Bliver dit sind spændt ud? Har din forstand svært ved at gribe det? Mærker du, at du ikke har det, der skal til for at kunne? Det gør ingenting – for det er ham, som kan ALT! Alt med sin kraft – i dit liv!

Det er forunderligt at tage skridtene, man ikke troede, man magtede. Det er lettende, når smiler bryder frem gennem tårer. Det er trygt at blive båret igennem en storm. Det er fantastik at blive ledt som en blind igennem det, man ikke forstår. Det er fuldt af glæde at blive koblet sammen med et andet menneske hjerte til hjerte. Det er rigt at bruge sine evner på måder, man aldrig havde drømt om.

Og så har jeg ikke en gang fortalt det største: Det er det største i livet at være sammen med HAM. Lære ham bedre at kende. Se hans hånd og ledelse i ens liv. Høre hans stemme. Mærke hans nærvær.

Med ham – ALT! Uden ham… intet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *