At være elsket

Dit hjerte – er det vigtige

Ja, Jesus har allerede tidligere sagt: “For hvor din skat er, dér vil også dit hjerte være” (Matt 6,21).

Jesu hjerte er fuld af kærlighed til dig! Du er hans skat. Og som en elskende der længes efter sin elskede – så længes han efter, at du skal være, hvor han er! Så I kan være sammen. For evigt.

Nu er han jo Gud – og du er menneske… så han er i himlen, og du er på jorden… Men hans hjerte er optaget af dig! Og han sagde til disciplene, at “når jeg er gået bort og har gjort en plads rede for jer, kommer jeg igen og tager jer til mig, for at også I skal være, hvor jeg er” (Joh 14,3).

Hele tiden brænder hans hjerte for dig… Og han ønsker i sit hjerte at høre dit svar på spørgsmålet: Brænder dit hjerte for mig?

Når han derfor taler om det forunderlige øjeblik, hvor han virkelig kommer tilbage for at hente dig, som han elsker – så siger han også til os: “Tag jer i agt, så jeres hjerte ikke sløves af svir og drukkenskab og dagliglivets bekymringer, så den dag pludselig kommer over jer” (Luk 21,34).

Kan man virkelig glemme sin elskede? Åh ja, vi har talemåden ude af øje ude af sind… Og ja, det kan ske med Jesus. Hvis vi ser for lidt på ham… og i stedet er optaget af hverdagene og festerne, som vi er i… så dæmpes branden for Jesus i vores hjerter… og måske slukkes den…

… suk… så græder Jesus i den anden ende… hans elskede elsker ham ikke…

SÅ – SE PÅ JESUS! Se på ham, som elsker dig så meget! Læs hans kærlighedserklæringer til dig igen og igen. Tag vare på hans hjerte… ved at passe på dit eget… Det er det allervigtigste som kristen… En kristen, som har sit hjerte hos ham, Kristus!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *