At modtage

Kan jeg bede om alt?

Kan jeg virkelig bede om alt? spurgte hun.

Følelsen af, at jeg bare kommer med alle mine behov… det ene efter det andet… en lang liste… den ene dag afløses af den næste – med endnu flere behov…

Åh, ja. Du må bare sige til Gud, at det er der, du er lige nu…

Åh, Jesus, mine behov fylder bare så meget lige nu… Jeg vil gerne mere med dig, end bare mine behov. Men mine behov står ligesom i kø. De fylder alt. Vælter ud af mig. Er i vejen for alt andet. Kan vi begynde med dem? Og vil du så ikke lede mig videre til noget mere… Mere af dig…

Sig tak til Gud, at dine behov driver dig til ham… det er det bedste sted at komme med dem. Og du kan bare sige alt til ham!

“Vær ikke bekymrede for noget, men bring i alle forhold jeres ønsker frem for Gud i bøn og påkaldelse med tak. Og Guds fred, som overgår al forstand, vil bevare jeres hjerter og tanker i Kristus Jesus” (Fil 4,6-7).

Sig det hele… Tak ham, som hører før du beder… “Jeres fader ved, hvad I trænger til, endnu før I beder ham om det” (Matt 6,8).

Han længes efter at “gøre langt ud over alt, hvad vi beder om eller forstår” (Ef 3,20).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *