At blive brugt af ham

Tjen – uden at få

Ind imellem møder vi mennesker, som intet giver igen. … Eller gør vi? Jeg havde i al fald svært ved at skrive sætningen, fordi et eller andet inden i mig protesterede… Men, alligevel, hvis det nu er sandt…

I al fald hører jeg Jesus siger, at vi skal give – også om vi intet får igen!

Han nævner den sultne, den tørstige, den fremmede, den nøgne, den syge og den i fængsel. Vi kan godt mærke de store behov. Vi kan godt fornemme, at disse mennesker måske ikke har meget overskud til at give. Selvom et tak eller et smil også er noget, som det føles stort at få igen.

Jesus siger, at: “Alt, hvad I har gjort mod en af disse mine mindste brødre, det har I gjort mod mig” (Matt 25,40).

Så højt agter Jesus den sultne, den tørstige, den fremmede, den nøgne, den syge og den i fængsel. De er virkelig værdifulde. Og Jesus lærer os at tjene dem – som intet kan give os til gengæld. Og på den måde tjener vi ham!

Giv din tjeneste… hvor end Gud sender dig hen… Der er altid nogen omkring dig, som du kan gøre noget for!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *