At modtage

Trøst til dit hjerte

“Trøst mit folk, trøst det! siger jeres Gud. Tal til Jerusalems hjerte, råb til hende, at hendes hoveri er til ende, at hendes skyld er betalt.” (Es 40,1)

Mennesker kæmper med skyld. Vi kan alle se tilbage på noget, vi gjorde forkert… Noget, vi ikke lykkedes med… Noget, hvor vi valgte på en egoistisk måde – og så mistede vi en masse bagefter… Og vi blev fængslet i vores skyld, smerte og håbløshed…

Jesus kommer med trøst og kærlighed til dit skyldbetyngede hjerte. Han fortæller dig, at han elsker dig. At han har taget din skyld – og at du sammen med ham får en ny begyndelse. Dit indre slaveri til skylden er forbi. For Jesus har betalt prisen. Du er tilgivet. Du er ren. Hans egen trøst går som en rensende bølge igennem din krop. Den er en helende balsam. Han råber til dig, så højt, at du kan høre det. Han giver dit hjerte at juble i glæde og i fred på grund af hans nåde og kærlighed!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *