At modtage

En forvandlet kvinde

Tal om en forvandling! Den kvinde – hun var bare slet ikke til at kende igen…

Altså – før gemte hun sig, kiggede ned, skjulte sig bag noget, gik rundt på tidspunkter hvor ingen andre var ude. Nu – kiggede hun alle direkte i øjnene: Kom og mød en mand! … som om hun ikke havde haft nok mænd i sit liv… Men – nu skulle de møde en mand, som havde fortalt hende alt, hvad hun havde gjort! … og det var med garanti ikke så lidt

Ja, hun sagde, det nok var Kristus!

Kristus! Ja, intet mindre kunne skabe en så stor forvandling… Hendes øjne lyste af glæde og vilje… Hun ville have de andre med ud og møde ham!

Sikke et vidnesbyrd. Virkelig stærkt. For: Hun havde mødt ham! Mere handlede det faktisk ikke om… Og jo, for det stoppede nemlig ikke der…

Uanset hvor stærkt et vidnesbyrd – så er vejen længere: Du må møde ham selv! Og det var lige det, de gjorde. “På grund af hans ord kom mange flere til tro“… “Nu tror vi ikke længere på grund af det, du fortalte; vi har nemlig selv hørt ham og ved, at han i sandhed er verdens frelser” (Joh 4,41.42).

Det er det, du må gøre! Frem med Bibelen. Hør hans ord – læs den selv. Bed Gud åbenbare sig selv for dig igennem ordet. Jeg kan bevidne – det gør han! Men – det er ikke nok – du må i gang, du må selv opleve det! Hver dag.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *