At blive brugt af ham

Kaldet til besvær

Tænk, hvis Gud kalder os til et eller andet – og så samtidig fortæller os om mængder af problemer, som vil møde os. Vil du have lyst til kaldet? Ville det give dig sikkerhed i forhold til kaldet?

Gud fortalte Moses om Faraos modstand på forhånd: “Jeg ved, at egypterkongen ikke vil give jer lov til at gå, hvis ikke han mærker en stærk hånd. Derfor vil jeg række hånden ud og ramme egypterne med alle de undere, jeg vil gøre blandt dem, og så vil han lade jer gå.” (2 Mos 3,19)

Moses skulle lede Guds folk ud af Egypten. Med kongen ville ikke lade dem gå. Et problem.

Men – Gud fortalte ikke kun Moses om problemet – men også løsningen. Så i det øjeblik, det skete, så kunne Moses tænke og sige til de andre: Ja, dette er lige som Gud sagde… og Gud sagde også, at han var stærkere end Farao! Og Gud giver ikke op. Og Gud holder altid, hvad han har lovet.

Midt i alle udfordringer og problemer – så havde Moses forvisningen om, at han var i Guds plan. Ingenting var kommet overraskende for Gud. Og Gud vidste, hvordan han skulle håndtere det.

Tag dette perspektiv med ind i dit liv! Ingenting i dit liv er overraskende for Gud – og han kan håndtere det hele! Han har en plan for, hvordan han vil bruge dig… også lige nu.

Se også Kald eller fald (Spoken Word) – om kaldet til Moses – hans fald – og hvordan Gud forunderligt leder ham! Om at den samme Gud rejser og kalder dig!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *