At blive brugt af ham

Leder efter Guds hjerte

David var en fantastisk kriger, som ledte sit folk Israel til store sejre over filistrene. “Hver gang David drog ud, hvor Saul end sendte ham hen, havde han lykken med sig, så Saul satte ham over sine krigere” (1 Sam 18,5).

Her er er nøglen til hans succes: “David førte sine folk ud i kamp og hjem igen, og overalt hvor han færdedes, havde han lykken med sig, fordi Herren var med ham” (vers 13-14).

Og der står om folket, som gav ham sit følgeskab, at “hele Israel og Juda elskede David, fordi det var ham, der førte dem ud i kamp og hjem igen” (vers 16).

David var en leder. Lederen efter Guds hjerte, fordi han var “en mand efter mit hjerte; han skal udføre alt det, jeg vil” (ApG 13,22).

Vil du være en leder efter Guds hjerte?

Så gør det til dit første, at du søger Herren, så du ved, hvad der er i Guds hjerte. Bliv så intim med Herren, at du lærer hans stemme at kende og lytter til det, som Gud vil.

Gå derefter ind i de virkelige udfordringer, som mennesker har. Hjælp dem. Gå med dem og foran dem i deres kampe. Sammen under Guds ledelse.

Da vil du få et stærkt følgeskab… et følgeskab, hvor du kan lede andre til Herren.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *