At være sammen med ham

Gud til overflod

Ja, jeg bliver virkelig så begejstret! Gud gør ting – til overflod. Han er ikke skrabet eller nærig – han giver og giver – ja, han giver så meget!

Tænk, hvilket land, han vil give Israel: “I skal til et land, der flyder med mælk og honning” (2 Mos 33,3).

Det ligefrem flyder. Der er rigeligt. Overalt. I mængder. Det udtømmes ikke.

Der er – symboliseret ved mælken – alt det, som nærer og mætter os. Og der er den skønne søde honning – alt det søde, som forsøder livet, gør dagene skønne og nætterne blide, som fylder os med glæde, så vi er søde og tiltrækkende at være sammen med…

Og Gud lader det flyde.

Jeg kan lide at tænke på, at landet… det er der, hvor Gud er! Så – når jeg er, hvor Gud er – så er jeg i hans land… Når jeg er sammen med ham – så lader han mælk og honning flyde over mig og igennem mig…

Og helt ærligt – det er et mirakel! Jeg mener… livet er ikke altid let. Men – Gud er her. Og – han gør sine mirakler lige ind i mit liv: Jeg oplever hans sødme! Jeg oplever hans næring og mæthed!

Behøver jeg at sige mere… Nåh ja, jeg kan godt sige det rent ud: Livet er ikke altid sødt. Og livet kan være magert. Men… så med Gud – så bliver det alligevel anderledes – sødme og mæthed… Og det flyder så faktisk ud over alt det andet… Så fra et øjeblik med gråt og håbløshed – så bliver det farverigt og fuldt af håb, ideer, drømme og planer…

Åh, Gud… jeg elsker din mælk og honning! Lad den flyde! Lige ind i mit liv. Jeg vil lade alle mine kanaler være åbne for dig!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *