At blive brugt af ham

Flyder igennem dig

Altså – ikke bare noget du får – og deler, ikke bare velsignelser, som du giver videre – men levende strømme, som flyder igennem dig!

Læs en gang: “Det vand, jeg vil give ham, skal i ham blive en kilde, som vælder med vand til evigt liv” (Joh 4,14).

Jesus ønsker sådan et forhold. Det hænger sammen med hans kald til os: “Gå ud i alverden og prædik evangeliet for hele skabningen” (Mark 16,15). Evangeliet. De gode nyheder. Nogen har brug for at høre det! “Fortæl om alt det, Gud har gjort mod dig” (Luk 8,39)… og der er nye kapitler til historien hver dag… for Gud bliver ved…

Gud bliver ved at fylde dig – så hans levende vand fylder dig til overflod – strømmer igennem dig… til nogen der har brug for det!

Din glæde over ham må ud… du stråler af ham… du lever med ham… Og det ses! Gør indtryk. … Netop fordi det hverken er opstillet eller tilkæmpet – det flyder bare igennem dig… Tiltrækkende – noget, andre kommer til at ønske at få…

Ligetil og stærkt – fordi det er en stærk gave fra Gud! Som gennem dig rækker ud til andre!

Jesus, giv mig det vand! Vær min skønne, forfriskende, dejlige kilde i dag… Jeg vil drikke og drikke og drikke… Tak fordi du er kilden i mig! Hele tiden nær. Hele tiden frisk. Hele tiden fuld af liv… Strøm igennem mig i dag! Hvad det end betyder. Så – gør – DU – det! Dig, Jesus, ikke mig! Forfrisk nogle andre med levende vand! Så nogen lærer kilden at kende – og får deres tørst slukket!

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *