At blive brugt af ham,  At være elsket

Gud ønsker dig for evigt

Han søgte Gud – hvem den Gud end måtte være…

Han havde forladt et religiøst ståsted, og var nu fascineret af østens religioner. Vi talte om livet. Troen. Spørgsmål. Tanker.

Han udtrykte sig ydmygt – for han vidste jo ikke: Hvem ved, måske er jeg en kat i mit næste liv…?

Vi drøftede ikke dette perspektiv. Men øjeblikket kom, hvor et godt møde mellem mennesker sluttede. Måske ses vi aldrig igen.

Men hvor har jeg lyst til at sige til ham, og ja til alle i hele verden: Gud elsker DIG så højt, at han ønsker at være sammen med DIG for evigt! Det er DIG, han vil give evigt liv; ikke i form af en kat eller noget andet – men DIG! For det er DIG, han elsker!

Og – den Gud – GUD – er ikke langt væk. Han ønsker at åbenbare sig for dig, så du kan kende ham – så du kan opleve, hvor elsket du er!

“For du er dyrebar i mine øjne, højt agtet, og jeg elsker dig” (Es 43,4).

“I samme stund jublede Jesus i Helligånden og sagde: ‘Jeg priser dig, fader, himlens og jordens Herre, fordi du har skjult dette for vise og forstandige og åbenbaret det for umyndige; ja, fader, for således var det din vilje” (Luk 10,21).

Guds vilje er at åbenbare sig selv for dig som for barnet, der ikke kan selv. Han elsker dig allerede, evigt og altid.

Åh, kære Gud, send os med din kærlighed. Send os med ord der må skabe længsel efter dig i andre. Send os som lysbærere og døråbnere. Hjælp os til at dele den fantastiske historie om dig. Hjælp os til at dele dig. Hjælp os til at leve som dig. Kom selv – sammen med os – hvor vi er – så længselsfulde mennesker må lære dig at kende!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *