At blive brugt af ham

Er du passioneret – og får folk med dig?

Ja, jeg blev virkelig inspireret. Han talte med passion om en med passion. Det var på mit arbejde. Det handlede om en leder for en stor virksomhed, som også holder oplæg om ledelse med passion. Virkelig passioneret. Hans energi og entusiasme får hele hans virksomhed med. Og når man lytter til hans foredrag, går man derfra – klar til at gøre noget ved noget…

Jeg kom til at tænke på det at være kristen, om Jesus – og at være passioneret!

Som Paulus skriver: “Vær ikke tøvende i jeres iver, vær brændende i ånden, tjen Herren” (Rom 12,11).

Ja, intet mindre, tænkte jeg, jeg vil leve passioneret! Jeg vil give passionen plads, ikke holde den tilbage. Dele min fryd over Kristus!

Det er jo det, vi tiltrækkes af… når noget virkelig er fyldt med energi og glæde. Når der er lagt energi i noget, så det er smukt og særligt, så det smager godt og fryder øjet. Når vi mærker, at nogen giver os opmærksomhed på en ægte og ærlig måde, når de lytter, når de er interesseret i vores.

Når hjertet er med!

Det er det, som gør hele forskellen!

Og at være kristen uden at hjertet er med – så drop det!

Næh… lad Jesus fylde dit hjerte – og brænd igennem!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *