At modtage

Intet kan stoppe ham!

Intet kan stoppe det. Vand som kommer i strømme – det finder en vej. Om der er en tilsyneladende forhindring, så finder vandet hurtigt en anden vej…

Tænk på det, som Jesus siger om den troende: ” “Den, der tror på mig, skal det gå, som Skriften siger: ‘Fra hans indre skal der rinde strømme af levende vand.’ ” Det sagde han om den ånd, som de, der troede på ham, skulle få.” (Joh 7,38).

Helligåndens kraft i dit liv kan ikke stoppes! Ligesom vandet hele tiden finder nye veje – så vil Helligånden i dig finde veje til at mætte dig og til at mætte dem omkring dig!

Helligånden kender dig… Helligånden kender dem, du møder… Helligånden ved, hvordan han skal koble jer… Helligånden giver liv… Han gør dig forfriskende og stærk i dit vidnesbyrd… Der er liv i det levende vand… Det gør forskel… Strømme af vand… påvirker… der vokser ting… der er skønhed… der er særlige lyde…

Bed – og Gud vil fylde dig med sin ånd: “Jesus svarede hende: ‘Hvis du kendte Guds gave og vidste, hvem det er, der siger til dig: Giv mig noget at drikke, så ville du have bedt ham, og han ville have givet dig levende vand!” (Joh 4,10).

Og ingen eller intet kan stoppe Jesus fra at fylde dig med sin ånd!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *