At modtage

Detaljer…

Forskellen ligger i detaljen, siger man. Eller lille tue vælter stort læs. Vi har mange udtryk, som siger, at hvis vi ikke tager os af de små ting – så går det galt.

Jeg bliver fascineret, når jeg læser, at Gud fortæller Moses, hvordan hele arbejdet med helligdommen skulle gøres. (Se fx 2 Mos 25-27). Der er mange detaljer. Gud er virkelig en master-designer! Og ja, han er jo også hele universets Skaber! Tænk, hvis der var smuttet en lille detalje inden i vores kroppe…

Her til morgen nåede jeg til kapitel 28, hvor det handler om præstedragten, og jeg vil dele en detalje med dig: “Dens halsåbning skal være midtpå med en vævet halslinning hele vejen rundt; den skal være ligesom åbningen i et læderpanser for ikke at blive revet i stykker” (vers 32).

Ser du detaljen: for ikke at blive revet i stykker. Det er en anden slags detalje. En omsorgs-detalje. En forklaring på hvorfor.

Jeg har lyst til at løfte denne detalje op til noget stort: Alle Guds detaljer har betydning, så vi mennesker ikke bliver revet i stykker. Det er ikke altid, vi får forklaringen på hvorfor… men vi har fået rigeligt andet, som fortæller os, at vi kan stole på den største af alle designere. Ham, som kan designe menneskeliv til frelse, lykke og evigt liv! … Stol på HAM!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *