At være sammen med ham

Samarbejde med Gud

Måske var du med i går, da vi tog hul på Nehemias, mundskænken, som vi fik orlov fra kong Artaxerxes for at tage til Jerusalem… En virkelig bønnens mand!

Nu er han kommet til Jerusalem – og han handler vist. Efter at han havde været der i tre dage, så “begav jeg mig af sted om natten sammen med nogle få mænd uden at sige til nogen, hvad min Gud havde lagt mig på sinde at gøre for Jerusalem” (Neh 2,12).

Han gør sit forarbejde! Han undersøger, hvordan tingenes tilstand er. Og det gør han i stilhed. Og herefter samler han så fyrsterne. Bøn og handling går hånd i hånd. Han samarbejder med Gud – så han gør det, som er vist og fornuftigt – hele tiden mens han beder for det.

Så samtidig med at han ved, hvad han taler om, så deler han sin historie med fyrsterne om, hvordan Gud har været med ham: “da jeg fortalte dem, hvordan Guds hånd havde været god mod mig, og om de ord, kongen havde talt til mig, sagde de: ‘Vi vil gå i gang med at bygge!’ Og så tog de ivrigt fat på den gode sag” (vers 18).

De fik mod! Nehemias’ historie om Guds hånd i hans liv – det inspirerede dem!

Jeg kender det! Jeg bliver også så inspireret, når andre fortæller mig, hvordan Gud har været der i deres liv. Om samarbejder mellem Gud og mennesker. Og jeg bliver gen-inspireret, når jeg selv deler mine historier med andre.

Del din historie om Gud og dig! Inspirér andre til bøn og samarbejde med Herren!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *