At modtage,  At være sammen med ham

Lille tro…

Næh, det er ikke fordi, at vi skal have en masse tro… Troen er ikke noget stort og uopnåeligt…

Jesus siger det så enkelt: “Har I en tro som et sennepsfrø, kan I sige til dette bjerg: Flyt dig herfra og derhen! og det vil flytte sig. Og intet vil være umuligt for jer” (Matt 17,20-21).

Og sennepsfrøet “er mindre end alle andre frø – men når det vokser op, er det større end alle andre planter og bliver et helt træ, så himlens fugle kommer og bygger rede i dets grene” (Matt 13,31-32).

Der er skal ikke meget til – men når vi deponerer det, vi har, hos Jesus – så kan der komme helt fantastisk meget ud af det! For så handler det ikke om, hvad vi kan – men hvad han kan. Så handler det ikke om, hvad der er muligt for os – men muligt for ham. Det er nemlig hvem, vi tror på, det handler om.

Og den hvem er Jesus! Og han har givet løftet: “Beder I Faderen om noget i mit navn, skal han give jer det. … Bed, og I skal få, så jeres glæde kan være fuldkommen” (Joh 16,23-24). Vi beder i hans navn, når vi kender ham… Og Gud ønsker det samspil, hvor vi beder efter hans sindelag – og han fylder os op – både med bønnesvar og med glæde!

Og – jeg kender HAM! Jeg stoler på HAM! Det handler ikke om min tros størrelse – men om HAM, jeg henvender mig til!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *