At blive brugt af ham,  At modtage

Gud sørger for mig

Ja, Gud sørger for mig. Og han vil altid sørge for mig. Uanset hvad. Uanset omstændigheder og ting, som jeg kommer ud for.

Gud sørgede for Elias – på en fantastisk måde. På to måder i det samme kapitel:

Første gang: “Jeg har befalet ravnene at sørge for dig” (1 Kong 17,4).

Og anden gang: “Jeg har givet en enke dér befaling om at sørge for dig” (vers 9).

Er det ikke fantastisk! At først beder han nogle fugle om at sørge for Elias. Og bagefter beder han en enke om samme. Dyr, menneske. Gud har mange veje til at sørge for mig… Gud kan inspirere andre mennesker til noget, som lige præcis møder mit behov…

Og dit… For Gud er den samme!

Elias’ situation var mangel på regn – og hungersnød… Så er der efterhånden ingenting, som mætter… Måske ligner dine omstændigheder Elias’ på det følelsesmæssige plan… Følelsesmæssig hungersnød… Overgiv din situation til Gud! Han kan sende nogen for at sørge for dig… og han vil måske sende dig, så du kan sørge for nogle andre…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *