At være elsket

Guds trofasthed hver morgen

Dette løfte møder du hver morgen: “Herrens troskab er ikke hørt op, hans barmhjertighed er  ikke forbi, den er ny hver morgen; din trofasthed er stor” (Klages 3,22-23).

For nogen er morgener i udgangspunktet grumme. Frygten for en ny dag. Hvad møder jeg, som jeg ikke kan klare? Skænderier i familien? Mobning i skolen? Usikkerhed på jobbet? Der kan være mange grunde til at have mest lyst til at blive under dynen.

Gud møder den frygt og usikkerhed. For Guds troskab overfor dig er der! Og han elsker dig! Han svigter dig ikke! Han går med dig igennem det hele. Denne dags oplevelser og udfordringer. Du møder dem – sammen med ham!

Og han er barmhjertig overfor dig. Han ved godt, at der er noget, du ikke magter. Han er klar over, at du har din del af ansvaret for, at noget er gået skævt. Men han elsker dig. Og han ønsker at hjælpe dig med det næste skridt – fra hvor du er lige nu.

En ny dag sammen med Gud er nye muligheder! Fordi Gud er trofast og barmhjertig.

Han inviterer dig til at begynde dagen sammen med ham. Lige så stille. Blive ladet op sammen med ham fra start. Morgenen er særlig – fordi du lægger grundlaget for hele dagen. Læg det sammen med ham! Lad dig favne af hans trofasthed og barmhjertighed.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *