At være elsket

Mere end sejre

Hvordan kan man det? Mere end sejre? Enten sejrer man eller også sejrer man ikke…

Men jeg elsker, at det står der – for det rammer mit hjerte, at “i alt dette mere end sejrer vi ved ham, som har elsket os” (Rom 8,37). For helt ærlig – nød, angst, forfølgelse, sult, nøgenhed, fare eller sværd… som er elle de eksempler der nævnes – tanken på dem kan godt give mig følelsen af, at det går aldrig…

Så jeg har virkelig brug for, at Jesus gør mere. Og det er han! Han ikke bare gør mere – han er mere! Og han er hele tiden. Altid.

Han hjælper mig, når mit hjertes nød råber.
Han favner mig, når angsten for ikke at magte overvælder mig.
Han elsker mig, når jeg er ensom for menneskers sympati.
Han mætter mig, når livets sult æder mig.
Han dækker mig i nåde, når jeg i min egen skrøbelige nøgenhed ikke magter mere.

“Men i alt dette mere end sejrer vi ved ham, som har elsket os”

Ja…

“Jeg er vis på, at hverken død eller liv eller engle eller magter eller noget nuværende eller noget kommende eller kræfter eller noget i det høje eller i det dybe eller nogen anden skabning kan skille os fra Guds kærlighed i Kristus Jesus, vor Herre” (Rom 8,37-39).

Elskede du… Jesus er ved din side!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *