At være elsket

Jeg savner dig, Jesus

Jeg er faktisk glad for, at jeg savner Jesus… Jeg mener, det er dejligt hver morgen at møde ham med længsel… og at blive mødt… Og ja, så længes jeg også efter, at Jesus kommer igen!

Tænk, han sagde dette en gang: “Jeres hjerte må ikke forfærdes! Tro på Gud, og tro på mig! I min faders hus er der mange boliger; hvis ikke, ville jeg så have sagt, at jeg går bort for at gøre en plads rede for jer? Og når jeg er gået bort og har gjort en plads rede for jer, kommer jeg igen og tager jer til mig, for at også I skal være, hvor jeg er” (Joh 14,1-3).

Jeg tror faktisk også, at Jesus savner os… Han er ved at gøre en plads klar for os. Han glæder sig, til vi flytter ind. Han vil gerne, at vi skal være sammen altid. For – han elsker os så højt!

Indtil da, så vil jeg hver dag give Jesus en plads i mit hjerte! For – det er sådan, det begynder! Når Jesus er i mit hjerte, så er vi sammen her – og hvor som helst – og en dag i evigheden!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *