At give respons

Noget at snakke om?

Når bøn nu er samvær med Jesus – har I så noget at snakke om?

Ja, masser! Tal med ham om det, du læser i Bibelen. Sådan nærmest vers for vers… giv ham din respons, på det, du læser. Bed ham folde det ud for dig.

At bede Bibelen – det leder til samtale om alt muligt: Overgivelse, tilgivelse, begejstring, undren, tilbedelse, bøn om at lære, forbøn for andre…

Lad mig dele lidt fra min morgenstund med Jesus. Det er fra Joh 1,26-29. Johannes har netop sagt, at han ikke er værdig til at løse Jesu skorem… Det rørte mit hjerte, og jeg erkendte overfor Jesus, at jeg ikke har noget at komme med i forhold til ham… alt får jeg…

Så træder Jesus ind på scenen. Ovenpå erkendelsen om skoremmen – hvad vil man så forvente? At nu kommer der virkelig en med værdighed – og hvem kommer – Guds lam – som tilmed også bærer verdens synd!

Kære, kære Jesus. Din kærlighed overgår langt det, som eksisterer i mit hjerte. Din ydmyghed… du, som har al værdighed… kom alligevel som et lam… Jeg har ingenting… men mit JEG vil så gerne være noget… Og du, som virkelig er noget – er alt – du kom for at tjene, for at give dig selv for mig! Tak Jesus! Smelt mit hjerte… giv mig det sindelag, som jeg overhovedet ikke har i mig selv. Jeg priser dig!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *