At give respons

4.000 skal lovprise Herren

Jeg fascineres over denne beskrivelse af levitternes opgaver:

” ‘24.000 af disse mænd skal udføre det normale arbejde ved templet,’ beordrede David.
‘6.000 skal forstå det administrative arbejde og fungere som dommere,
4.000 skal bevogte tempelområdet,
og 4.000 skal lovprise Herren med de musikinstrumenter, jeg har ladet fremstille.’ “

(1 Krøn 23,4-5)

Er det ikke skønt?! Al den musik – for at prise Gud. Det fortæller mig, at det at prise Gud rører ved vores følelser. Det er en pris, vi mærker indeni med sind og krop. … Og ja, det kender jeg jo også fra mig selv…

“Hver morgen og aften trådte en gruppe levitter frem for Herren for at lovprise ham” – og det var samtidig med at: “andre hjalp til i forbindelse med brændofrene, sabbatsofrene, nymånefesterne og de øvrige højtider” (vers 30-31).

Morgen og aften. Tænk hvad det gør ved os selv, om vi hver morgen og aften er fyldt i tanke og krop med lovpris til Herren… En tak til ham, for alt det han gør for os – at alt er i hans hænder! … Evt. sammen med skøn musik…

Uhm… jeg mærker glæden, overgivelsen, freden… ja, jeg mærker HAM!
Pris Herren!

(Alle bibeltekster fra Bibelen på Hverdagsdansk).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *