At være elsket

Kærestebreve

Har du set kreative kærestebreve? Fyldt med hjerter og andre søde klistermærker, klippet i fine former, kort med billeder og fine kanter, forskellige pastelfarver, stærke farver, kontraster, humoristiske tegninger… fantasien kan være stor, når man er forelsket…

Måske har du også set en samling af kærestebreve, som er samlet med fine bånd omkring eller lagt i noget særligt. Kærestebreve der gemmes, fordi de emmer af kærlighed og er så uendelig værdifulde for modtageren… De elskendes fælles historie… Kærlighedshistorien…

Du er elsket! Og Bibelen er Guds kærlighedshistorie til dig!

Den er fortalt på mange forskellige måder. Igennem livshistorier og poesi, gennem syner og åbenbaringer, gennem dybttænkende breve, gennem direkte citater fra Gud.

Kærlighedshistorien er dramatisk! “Deri består kærligheden: ikke i at vi har elsket Gud, men i at han har elsket os og sendt sin søn som et sonoffer for vore synder” (1 Joh 4,16).

Det er en historie, hvor kærligheden koster. Jesus gav sig selv, fordi han elsker dig. Og historien er åben… vælger du ham eller gør du ikke?

Fordyb dig i hans kærlighedserklæringer til dig… Dyk ned i den mest omfattende kærlighedshistorie nogen sinde… Jo mere du ser – jo mere vil du elske ham igen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *